Husa stationare

Creat de kimi, Ianuarie 20, 2014, 07:03:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

euromarketro

Pe langa principiu ma bag ca musca'n lapte, intreb si eu... o foaie de cort militara nu e suficienta macar pentru o husa de staionare?

NU mai tin minte, dar parca era ceva la 4x4m, deci suficienta sa invelim toata barca sau partea de sus la cele mai mari...

Nu dati din prima, sunt nou in domeniu si vreau sa ajut

cristiantutuianu

Foaia de cort militara nu e 4 x4 m.Nu e mare branza nici materialul asa ca ...

bradutzu

salut
un atelier din Galati care sa lucreze prelate de barci mai stie cineva?
multumesc
Sa auzim numai de bine!

cristi80

Este un atelier pe lângă ireg, ‭(0741) 182 898‬, eu mi-am făcut Bimini la el. Am văzut și poze cu prelate făcute la bărci de el

Intersect

Citat din: bradutzu din Septembrie 03, 2018, 04:41:18 PM
salut
un atelier din Galati care sa lucreze prelate de barci mai stie cineva?
multumesc
Cristi ai reusit? Ai vorbit cu baiatul de la IREG?
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

@Bradutzu se lasă asteptat. 
Am de gand sa fac o prelata de marș completă cu cadru si una de staționare.Barca este Jeanneau Leader 515
Ofertele de până acum sunt asa : Dorobanțu-Cadrul din inox cu chituri de asamblare din inox in douo bare,extindere max 150cm =1600lei,,,,,,+350 lei picioarele de sustinere in pozitia ridicat daca considerati ca va sunt de folos.
Sau
Cadrul din inox cu chituri de asamblare din inox in trei bare ,extindere max 240cm=2400lei,,,,+350 lei picioarele de sustinere in pozitia ridicat daca considerati ca va sunt de folos.
material tip cordura,geamuri,fermoare,capse,cheder,chingi,cricheti=3400lei
Material 856——4100lei
material tessilcover----4350lei
Material valmex——4200lei
material acrilic-------5100lei
material sunbrella---5800lei
Marinescu -9400 (2000 euro) nu stiu ce materiale si cum este făcută.
Mai aștept oferte de la Pronautica si Marian Tapiterul.
In Galați mai face cineva inchideri complete? Inclusiv cadru de inox?

cristi80

Conectori de bimini gasesti pe ebay, teava inox prin oras, eu am folosit coturi de inox pe care le-am sudat si am iesit muuult  mai ieftin decat cei 2400+350.

Intersect

Citat din: cristi80 din August 30, 2019, 04:32:38 PM
Conectori de bimini gasesti pe ebay, teava inox prin oras, eu am folosit coturi de inox pe care le-am sudat si am iesit muuult  mai ieftin decat cei 2400+350.
Asta este clar,chit că o să car conectori printre chiloți când vin acasă dar prețul de 9000 de lei nu se justifică. 
Măcar Dorobantu știu că face arta din croitorie și a avut timp ca să îmi trimită un deviz detaliat ca să știu pe ce dau banii.

gabriel.c

Prețuri bunisoare mai are nemesis boats la Tulcea.Calitatea nu e rea...deci poți încerca și la ei.

Intersect

Citat din: gabriel.c din August 30, 2019, 07:53:58 PM
Prețuri bunisoare mai are nemesis boats la Tulcea.Calitatea nu e rea...deci poți încerca și la ei.
Nemesis 5000 de lei,prelata de marș cred că fără cea de staționare. Scuze că am uitat că să îi includ in postarea inițială.
Dacă mai cunoașteți firme care se ocupă, va rog.

scm_ro

Barca mea o sa fie saptamana viitoare la Nemesis pentru parbriz si huse. Va zic Vineri cum arata.

Intersect

Citat din: scm_ro din August 30, 2019, 08:36:04 PM
Barca mea o sa fie saptamana viitoare la Nemesis pentru parbriz si huse. Va zic Vineri cum arata.
Eu am o părere bună despre ei din cauza că mi-au raspuns prompt și la obiect la fel ca Dorobantu.
Dar te rog spune-ne cum a ieșit.

scm_ro

Si mie mi-au placut. Am vazut o barca asemenatoare facuta la ei si era ok. Daca reusesc in 5 zile sa imi echipeze barca cu motor, instalatie electrica, parbriz de la zero ( inclusiv schelet), prelata de mars si una pentru transport, atunci chiar jos cu palaria.

gabriel.c

@scm:cam cât a costat echiparea bărcii cu motor și instalație electrică?

scm_ro

Va spun Vineri, am o oferta totala pentru tot ce au de facut la ea. Nu le am detaliate. Undeva in jur de 1500 Ron motorul.