reconditionare barca fibra 1 si 2

Creat de dusan, Februarie 12, 2019, 09:58:10 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

teo pes

slefuiesti in v spre taetura pana la placaj si acoperi cu straturi succesive pana ajungi la m.
Viata i grea !!  Dar trece !!

dusan

Multumesc . În acea tăietură este plina  cu rășină si cand am șlefuit abia am mai gasit unde era tăietură.

dusan

Pt cine are rambare sa vizioneze. Doresc păreri pro și contra. Sa stiu ce mai am de facut. https://youtu.be/jwvdtQasUgU

dusan

dusan

Buna seara. Am avansat la barca . Pe canalul meu de youtube vedeti ce am mai facut. După ce am podit fundul cu placaj de 4 am pus 2 straturi de țesătură de 500 . Acum intreb daca mai trebe sa pun inca un strat de stratimat de 300

dany

Deci ai podit fundul.....Placaj de 4mm....Se recomanda rasina epoxidixa sa dai o mana macar si pe partea de dedesubt,sa fie protejat de apa.Ai pus tesatura doua maini pe deasupra sa-nteleg.Daca vrei sa pui stratimat inseamna ca ai folosit rasina poliesterica...Daca da era bine sa pui strat dupa strat[stratimat-tesatura-stratimat]folosind rola metalica sa scoti bulele de aer si totodata se ''bate'' fibra f.bine cu consum mai mic de rasina...

dusan

Acum e tarziu. Am tot asteptat răspunsuri dar in zadar. Trebuie să avansez cu lucrarea. Nu vreau sa ma prindă iarna viitoare

dusan

Dimineața am sa fac o filmare cu ce am facut si sa imi spui ati care sunt următorii pasi repezi

dany

Fara suparare ,te rog!De la inceputul topicurilor tale in legatura cu cele doua barci ai cerut sfaturi dupa ce te apucase-i deja.Ai pus intrebari si pt. una si pt. alta de mai ametit la un moment dat.Tu erai cu munca inaintea intrebarilor.Te-a sfatuit Teo sa polizezi pierdut la oglinda si sa inchei muchiile intre oglinda si corpul barcii cum se cuvine[stia f. bine ce spune].Tu ai chituit,pus fibra in nestire...poate ai pus bine...Am vazut ca ai vorbit cu Vali care este ''il capo''din toate punctele de vedere pe aici si am zis ca esti salvat.Din pacate in momentul cand ai aparut cu problemele reconditionarii ,forumul nu putea fi accesat mai in amanunt ca te trimiteam sa citesti sutele de postari legate de subiectul asta a  reconditionarii de barci.Citeste acum ,macar.Sunt informatii deosebit de utile adunate pe parcursul anilor,te rog.Te grabesti,stiu....In aceasta situatie suntem multi inainte de sezon.Lemnul de la dublul fund era bine sa-l dai si pe el cu epoxidica sa -i lungesti viata.
Nu s-au  intamplat astea din reaua vointa a colegilor .Esti prea rapid pt. multi dintre noi :D 
uite o barca lovita de tir ,smulsa din carlig cu tot cu peridoc

dany

reparat pe interior ,dupa care exteriorul.In pozele astea e abia inceputul ....si propietarul ei se grabeste,ca noi toti...

dusan

Înainte să puni placajul l-am dat de 2 ori si pe o parte si pe alta cu rășină poliesterica apoi l-am montat

dusan

Citat din: teo pes din Februarie 21, 2019, 03:29:47 PM
slefuiesti in v spre taetura pana la placaj si acoperi cu straturi succesive pana ajungi la m.

După ce am chituit aproape tot chitul l-am șlefuit. A rămas pe alocuri. Apoi am pus țesătură si stratimatul. Dar înainte de al chitui am săturat imbinarile cu rasina

dusan

Momentan muncesc la barca mica adică nr 2 . La vara ma apuc de cea mare ma bate gândul sai fac si semicabina la cea mare adică nr 1

dusan

Acum intreb. Pot da in loc de vopsea gelcoat la pistol vreo 3 straturi si atat . Ma refer la toata barca interior exterior.

dusan