barca cabinata cu motor de 20 cp

Creat de galateanu, August 10, 2019, 09:06:40 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

galateanu

Am gasit o barca care cred ca se preteaza la motorizare pana in 20 C.P. Sa vad daca reusesc sa ma inteleg cu proprietarul si daca ii gasesc transport acceptabil.

dany

misto barca.sa aiba cel putin 5 m ,ar fi indicat.
Ai loc de pescuit super.Daca  si -n cabina ai canapele[saltele] de 2m lungime e super pt. odihna.

Haiduc

Salut
Da frumoasa nu arata a fi tavalita unde ai gasit o si cat cere pe ea?daca nu te superi.
Numai de bine sa auzim.

siad

Citat din: galateanu din Septembrie 29, 2019, 06:33:35 PM
Am gasit o barca care cred ca se preteaza la motorizare pana in 20 C.P. Sa vad daca reusesc sa ma inteleg cu proprietarul si daca ii gasesc transport acceptabil.

Atentie ca, la cum arata carena, 20cp s-ar putea sa fie insuficienti. Nu este o barca pur glisoare dar nici de deplasament nu este.

galateanu

cred ca ajunge cu deplasari in  in jur de 1000 pounds ,dar nu are motor. Cum ar trebui sa fie carena ? Mie imi are apropiata ce pilotinele italiene ..multumesc

siad

Am furat  o poza de pe un site dar sper sa te ajute. ::)
Daca te uiti in stanga, este o barca intoarsa. Carena este mai rotunjita. Nu sunt gurnele pronuntate ca la barca din imaginea ta.
Am avut o barca cu o carena asemanatoare ca cea prezentata de tine si intram in glisaj. Ti-a mai spus parca si Vali ca daca submotorizezi o barca glisoare, vei merge in regim de tranzitie. Adica apupat si cu un consum mare de carburant.

galateanu

Oricum nu ma astept la performante ,As vrea sa i-au un motor de 20 cp in doi timpi ,am mai gasit una  ,are altfel de carena , este mai buna decat cea dinainte? multumesc

dany

Poate vezi vreuna la fel ca prima ,motorizata...Nu ca sa o cumperi dar sa-ti faci idee cum merge.Prima mi se pare mai buna ca cea de-a doua.Atentie la lungime...sa nu aiba cabina lui piticot.

galateanu

prima are 16 ft , lungime ,a doua 17 ft , cabina cred ca are 6 ft la ambele... multumesc

galateanu

Am mai gasit una ,dar zice ca este afectata semificativ fibra pe chilele laterale , cam ce inseamna repararea la acest model de barca , este greu  ,de pus fibra ? cam ce costuri aproximative pot aparea ? multumesc

galateanu

si asta , zice ca o deplaseaza cu 9,9 cp, e tot 17 ft.

scm_ro

In poza din barca 14 ala nu prea seamana a motor de 9.9.

Alex1958

Salut,
Eu as fugi de o barca veche tinuta in apa mai tot timpul....
Alege una tinuta pe peridoc mai tot timpul....
Daca poti urca-te in ea si adulmeca! Lemnul putred si mucegaiul miros tare!
Daca miroase a asa ceva n-o lua!

galateanu

Salut in poza 12 se vede putin mai bine ,are Mariner de 9,9 in 4 timpi  ,am mai sapat si se pare ca are recomandat 15 cp in doi timpi , proprietarul zice ca merge cu 6 noduri , cam putin , dar carena este buna ptr motorizare pana in 20 cp ?..multumesc

siad

Uite aici o barca de deplasament pentru nevoile tale, si la un pret destul de bun in cazul in care nu a gresit si pretul este in euro  ::). Trimaranul nu cred ca va merge cu un 20.
https://www.olx.ro/oferta/barca-fibra-IDcLUz1.html#290a04cba7