Skiff 10'6" Hannu's

Creat de cosmin91, Iulie 22, 2015, 11:42:52 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Betto

Citat din: lipan din Ianuarie 09, 2016, 02:38:47 PM
Deşi faci trimitere la nişte poze eu nu am găsit nici un link şi deci nu am văzut nimic.

Incearca asa:  =>>    http://s1166.photobucket.com/user/cosminnike/library/Barca/Fibra%20interior?sort=3&page=1

In stanga, intra in meniu, pentru vizionarea si a celorlalte poze.

cosmin91

Citat din: Betto din Ianuarie 09, 2016, 02:52:36 PM
Incearca asa:  =>>    http://s1166.photobucket.com/user/cosminnike/library/Barca/Fibra%20interior?sort=3&page=1

In stanga, intra in meniu, pentru vizionarea si a celorlalte poze.

Asa am facut, doar ca apoi am selectat tot linkul si am apasat pe "mona lisa"

cosmin91

Vali

Trebuie sa faci asa ca sa arati pozele in marime naturala pe forum:

1. Intri pe photobucket direct pe poza dorita, apoi dai click pe linkul din dreapta, inconjurat cu rosu in primul print-screen atasat.

2. Dai "paste" la link in fereastra de raspuns la topic, il selectezi, si abia apoi  dai click pe "Inserare imagine" (mona lisa). Exemplu in al 2-lea print-screen atasat.

3. Dai click pe "Previzualizare", iar imaginea va fi afisata direct pe forum in marime naturala, ca in al 3-lea print-screen atasat. Daca e ok, postezi raspunsul pe topic.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

cosmin91

Le pun poza cu poza? nu merge tot albumul deodata?

lipan

Am văzut acum. E OK, spor la lucru!
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

cosmin91

https://www.youtube.com/watch?v=GQnJizQGWMQ&feature=youtu.be
Un timelaps, cu toata chinuiala de a da fibra pe interior.
Imi pare rau ca nu am timp sa pun poze cu rezultatul final deocamdata, dar le pun in cateva zile.
Incep examenele si o sa lucrez foarte putin spre deloc la barca, dar la inceputul lui februarie se termina sesiunea si o sa revin in forta.

cosmin91

S-a terminat sesiunea!!!!!!!!!!!!!!!! si odata cu vremea buna am reluat constructia   :D :D :D
Am facut banchetele, sunt simple fara compartimentare.
Ce pareri aveti?

Dbr

Foarte frumos. Spor la treaba Omule si sa ai vreme buna in continuare. Stima.

cristiantutuianu

Salutare
Bancutele sunt din tego? Ok .O sa fi nevoit sa cureti fillmul (vopseaua ) de pe el .Din ce imi aduc aminte nu prinde rasina pe el.

Dbr

Da asa este Cristi. Nu mai tin minte cum se numeste exact, ceva gen ,,film fenolic'' e denumirea acoperirii. Destinat initial cofrarii profesionale, apoi dupa ce au facut o suprafata antiderapanta, utilizarea lor s-a extins catre remorci, camioane si alte podele. In compozitia lui intra ceva tip ceramic aplicat termic prin presare. Exista fise tehnice pe net despre asa ceva. Stiu ca m-am documentat acum cativa ani in acest domeniu.
Si intr-adevar nu adera mai nimic pe el deoarece tocmai in acest scop asta a fost aplicat de producator.

Vali

Eu cred ca bancutele pot fi lasate si asa, direct din acel tego. Important e totusi sa se dea cu epoxi pe toate muchiile expuse, rezultate dupa taiere (unde nu e film fenolic).
Banuiesc ca forma bancutelor a fost aleasa ca sa se poata pune lansete de-a lungul barcii., deci sa fie spatiu sub bancute.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

cristiantutuianu

Citat din: Vali din Februarie 16, 2016, 09:27:59 AM
Eu cred ca bancutele pot fi lasate si asa, direct din acel tego. Important e totusi sa se dea cu epoxi pe toate muchiile expuse, rezultate dupa taiere (unde nu e film fenolic).

Da sunt de acord ! daca bancutele sunt detasabile .Dar daca colegul vrea sa le lipeasca de corpul barcutzei ?

Rumpi

Daca le lasa asa colegu o sa friga oua pe ele. Culoarea aia toata ziua la soare face posibil acest lucru.