Raid Romania

Creat de x_petrolist, Aprilie 20, 2011, 09:06:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

x_petrolist

Multumesc Vincentiu. Vom lua in considerare sugestia ta cu atit mai mult cu cit astfel de cepuri au fost folosite si la prinderea ultimei file (care oricum va avea dimensiuni mai mici dupa rotunjire). Partea ma grea va fi sa gasim material cit de cit asemanator deoarece din stejarul cu care am inceput lucrarea nu au ramas decit doua crimpeie. Vali spunea ca are o sursa de stejar asa ca astept vesti si de la el.

gvincentiu

Asa, la repezeala o imagine cu dame si aparatori. Ultima barca cu dame am vazut-o pe Bicul Mircea: era de 10+1, din mahon si arata tare bine. Acum nu stiu daca mai e la bord, fiindca niste poze ar fi binevenite.
Ganduri bune !

x_petrolist

sa inteleg ca tu recomanzi renuntarea la strapazan sau ochet in favoarea damelor acelea? de ce intariturile de piele sint intercallate? deasemenea, lemnul de bordaj nu este prea solid asa nu vad aceasta ca fiind o solutie viabila. plus ca ne indeparteaza si mai mult de aspectul unei lotci.

navigator

Stejar mai este la tabara. (La Peter)
Azi am lansat Lotca lui Paul. Maine plec spre Sulina cu ea - sper sa se umfle cat de cat.
Vineri participam la Festivalul Gastronomic D-ale Gurii Dunarii.

Cum se posteaza poze aici?

Vali

Salut Paul, abia ce m-am intors de la Cluj, unde nu prea am avut net  :).
Ca sa pui poze, ai in stanga "Optiuni aditionale", de unde atasezi pana la 20 de poze, maxim 4 mega bucata (cu toate ca e preferabil sa fie mai mici :D).
Unde e festivalul gastronomic, la Sulina ? Ca tare am veni si noi o fuga...
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

x_petrolist

Citat din: navigator din Iunie 29, 2011, 04:24:12 PM
Azi am lansat Lotca lui Paul. Maine plec spre Sulina cu ea - sper sa se umfle cat de cat.

Salut Paul. Spune-mi cind am putea incerca si parusul pe lotca ta? Ma gindesc sa-i adaugam niste scripeti care sa usureze manevrarea velei. M-ar interesa o tura de 2-3 zile injurul lacurilor.

navigator

Salut Aurelian, salutare tuturor,

In principiu tura se poate face oricand - dupa ce stabilesti calendarul vorbim.
Atasez vreo 2 foto de la Sulina (drumul dus - intors l-am facut la motor , dar am facut acolo o demonstratie).

gvincentiu

Ce frumos ca ai avut audienta. Cred ca s-au uitat aia ca la descalecatorii moldovei :D
Ganduri bune !

navigator

De fapt s-au uitat ca la

x_petrolist

Citat din: navigator din Iulie 04, 2011, 09:52:35 AM
... dupa ce stabilesti calendarul vorbim...

eu cred ca as gasi citeva zile libere pe la  inceputul lui August (a 2-a saptamina cel mai probabil). poate ne adunam mai multi. imi place cum arata vela. se pare ca a stirnit ceva interes. felicitari.

menestras

Vreau si eu camasa d'aia.

navigator

La mine a intervenit ceva in perioada 7-13 august sau 24-30 iulie. Dar speram ca lucrurile se vor potrivi.

Si foto - cu lotca la Sf. Gheorghe.

navigator

Rubasca ii zice - se face

Florio

Lotca purtata de parus e o aparitie ! :)
Cand va ganditi sa punem de o adunare serioasa, dati de stire, neaparat ! Nu v-am mai vazut de multa vreme si s-ar cere o imprietenire pe malul apei.
Iar pe Paul l-am ratat de la Tabara de creatie, din pacate :)

mermanos

Imi place :) :) .....ca ai pastrat simetria lotcii  ;)! oglinda interioara pentru motor.....frumos  sade in dreapa ta .
Cum se comporta  cu outbordul pe post de inbourd?(Vali stie de ce te intreb! ;D)